Прохідний бал 181 Харчові технології
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 |
---|---|---|---|---|---|---|
Усього заяв | 136 | 136 | 228 | 173 | 205 | 167 |
На бюджет | 131 | 119 | 171 | 123 | 183 | 151 |
Допущено до конкурсу | 130 | 116 | 169 | 118 | 183 | 150 |
Середній пріоритет допущених | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 4 |
Рекомендовано | 39 | 37 | 34 | 32 | 29 | 28 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.800 | 1.900 | 1.800 | 1.600 | 1.600 | 1.600 |
Суперобсяг | 1200 | 953 | 918 | 800 | 675 | 667 |
Фіксований обсяг | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Широкий конкурс | ||||||
Рекомендовно всього | 39 | 37 | 34 | 32 | 29 | 28 |
На загальних підставах | 39 | 37 | 33 | 32 | 29 | 28 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.800 | 1.900 | 1.800 | 1.600 | 1.600 | 1.600 |
Квота-1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Мін. бал (на загальних підставах) | 137.598 | 150.000 | 166.048 | 143.208 | 165.944 | 149.400 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 153.363 | 163.942 | 175.379 | 164.641 | 179.927 | 169.410 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 176.868 | 189.006 | 189.316 | 200.000 | 198.977 | 190.970 |
Мін. бал (квота-1) |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 |
|
41 | 78 | Інститут хімії та хімічних технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
39 | 82 | Інститут хімії та хімічних технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
37 | 50 | Інститут хімії та хімічних технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
34 | 50 | Інститут хімії та хімічних технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 32 | 40 | Інститут хімії та хімічних технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
29 | 40 | Інститут хімії та хімічних технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 28 | 40 | Інститут хімії та хімічних технологій |