Зачекайте...
145.200

Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

  • signal_cellular_alt Магістр на основі Бакалавр
  • light_mode Денна
  • school ВНАУ
  • readiness_score 145.200
Показник 2023
Усього заяв 117
На бюджет 28
Допущено до конкурсу 28
Середній пріоритет допущених 1
Рекомендовано 12
Середній пріоритет рекомендованих 1.000
Суперобсяг 0
Фіксований обсяг 12
Рекомендовано за співбесідою 0
Рекомендовано за квотою-2 0
Фіксовані обсяги / Регіональне замовлення
Рекомендовно всього 12
На загальних підставах 12
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах 1.000
Квота-1 0
Квота-3
Мін. бал (на загальних підставах) 145.200
Сер. бал (на загальних підставах) 149.833
Макс. бал (на загальних підставах) 155.000
Рейтинговий список Рік Останній зарахований на бюджет Макс. бюджетних місць Всього місць Факультет
Рейтинг 2024 невідомо 6 80 Факультет технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві
Рейтинг 2023 невідомо невідомо 138 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2023
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 131 (0.2)
ТЗНК 160 (0.2)
Фахове випробування 145 (0.6)
Загальний бал 145.200
12 30 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2022
Фахове випробування 130 (1)
Загальний бал 130.000
25 30 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 70 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 100 (0.25)
Фахове випробування 160 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 6.6 (1)
Загальний бал 151.600
25 50 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 106 (0.25)
Фахове випробування 160 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 8 (1)
Загальний бал 154.500
5 5 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2021 невідомо невідомо невідомо Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2021 невідомо невідомо 35 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2020 невідомо невідомо 30 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2020 невідомо 21 60 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2019
Іноземна мова (іспит) 110
Фахове випробування 140
Інші показники конкурсного відбору 184
Загальний бал 434.000
15 90 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2018 невідомо 25 90 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва