Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 |
---|---|
Усього заяв | 117 |
На бюджет | 28 |
Допущено до конкурсу | 28 |
Середній пріоритет допущених | 1 |
Рекомендовано | 12 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.000 |
Суперобсяг | 0 |
Фіксований обсяг | 12 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 0 |
Фіксовані обсяги / Регіональне замовлення | |
Рекомендовно всього | 12 |
На загальних підставах | 12 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.000 |
Квота-1 | 0 |
Квота-3 | |
Мін. бал (на загальних підставах) | 145.200 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 149.833 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 155.000 |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 | невідомо | 6 | 80 | Факультет технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві | ||||||||
Рейтинг | 2023 | невідомо | невідомо | 138 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
12 | 30 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
25 | 30 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||
Рейтинг | 2022 | невідомо | невідомо | 70 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
25 | 50 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
5 | 5 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||
Рейтинг | 2021 | невідомо | невідомо | невідомо | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||
Рейтинг | 2021 | невідомо | невідомо | 35 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | невідомо | 30 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 21 | 60 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
15 | 90 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 25 | 90 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва |