Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання та переробки водних біоресурсів
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
10
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Пантелеєнко Володимир Сергійович 521.20 0.00 195.20 0.00 326.00 0.00 + +
2 Слободяник Анна Ігорівна 518.00 0.00 199.00 0.00 319.00 0.00 + +
3 Желтоносова Євгенія Анатоліївна 486.40 0.00 191.40 0.00 295.00 0.00 +
4 Максименко Анна Анатоліївна 478.60 0.00 188.60 0.00 290.00 0.00 +
5 Субота Наталія Володимирівна 477.80 0.00 183.80 0.00 294.00 0.00 +
6 Римаренко Тетяна Ігорівна 477.30 0.00 193.30 0.00 284.00 0.00 + +
7 Похила Аліса Олексіївна 474.80 0.00 184.80 0.00 290.00 0.00 +
8 Чорний Максим Васильович 464.40 0.00 172.40 0.00 292.00 0.00 +
9 Гончарова Юлія Сергіївна 456.90 0.00 182.90 0.00 274.00 0.00 +
10 Демиденко Оксана Василівна 444.40 0.00 174.40 0.00 270.00 0.00 +
11 Волошин Максим Леонідович 421.70 0.00 168.70 0.00 253.00 0.00
12 Халепа Олександр Вікторович 419.50 0.00 171.50 0.00 248.00 0.00