Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
Харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
7
Конкурс:
1
Подано заяв:
7
Подано оригіналів:
7
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Заєць Тетяна Миколаївна 169.00 0.00 0.00 0.00 169.00 0.00 +
2 Міськевич Людмила Вікторівна 168.00 0.00 0.00 0.00 168.00 0.00 + +
3 Ярмолюк Тетяна Віталіївна 165.00 0.00 0.00 0.00 165.00 0.00 +
4 Парамонова Ганна Федорівна 163.00 0.00 0.00 0.00 163.00 0.00 + +
5 Мельник Ольга Олександрівна 162.00 0.00 0.00 0.00 162.00 0.00 + +
6 Рішко Олеся Іванівна 157.00 0.00 0.00 0.00 157.00 0.00 +
7 Антонюк Тетяна Сергіївна 154.00 0.00 0.00 0.00 154.00 0.00 +