Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
Технік-технолог з технології харчування
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
3
Конкурс:
2
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Тижук Богдан Васильович 348.40 0.00 154.40 0.00 194.00 0.00 +
2 Дяков Марія Валеріївна 328.80 0.00 166.80 0.00 162.00 0.00 +
3 Скопюк Катерина Юріївна 319.60 0.00 167.60 0.00 152.00 0.00 +
4 Марценюк Світлана Богданівна 315.10 0.00 161.10 0.00 154.00 0.00 +
5 Тихомиров Максим Петрович 297.20 0.00 159.20 0.00 138.00 0.00 +
6 Тихомиров Артем Петрович 288.20 0.00 158.20 0.00 130.00 0.00 +