Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Харчових технологій, готельного, ресторанного та туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
12
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
4
Подано оригіналів:
4
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Ткаченко Дмитро Вікторович 12.46 0.00 4.46 0.00 8.00 0.00 +
2 Михальчук Руслан Олександрович 11.54 0.00 4.54 0.00 7.00 0.00 +
3 Рогова Марина Сергіївна 11.49 0.00 4.49 0.00 7.00 0.00 +
4 Байда Валентина Вікторівна 11.25 0.00 4.25 0.00 7.00 0.00 +