Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Харчових технологій, готельного, ресторанного та туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології в ресторанному господарстві
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
14
Подано оригіналів:
10
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Гергель Антон Сергійович 14.00 0.00 5.00 0.00 9.00 0.00 + +
2 Беркало Анна Вікторівна 13.98 0.00 4.98 0.00 9.00 0.00 + +
3 Паладійчук Анастасія Олександрівна 13.93 0.00 4.93 0.00 9.00 0.00 + +
4 Березовська Катерина Володимирівна 13.84 0.00 4.84 0.00 9.00 0.00 + +
5 Білоград Дмитро Олегович 13.82 0.00 4.82 0.00 9.00 0.00 + +
6 Страшко Вікторія Вікторівна 13.82 0.00 4.82 0.00 9.00 0.00 + +
7 Чумак Аліна Сергіївна 13.82 0.00 4.82 0.00 9.00 0.00 + +
8 Ревенок Яніна Олегівна 13.73 0.00 4.73 0.00 9.00 0.00 +
9 Житковська Вікторія Вікторівна 12.62 0.00 4.62 0.00 8.00 0.00 +
10 Голіздра Наталя Олегівна 12.54 0.00 4.54 0.00 8.00 0.00 +
11 Масюк Олена Олексіївна 12.36 0.00 4.36 0.00 8.00 0.00
12 Артеменко Ольга Павлівна 11.38 0.00 4.38 0.00 7.00 0.00
13 Ступак Олександр Вячеславович 11.36 0.00 4.36 0.00 7.00 0.00
14 Чаус Ігор Володимирович 10.59 0.00 3.59 0.00 7.00 0.00