Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Харчових технологій, готельного, ресторанного та туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
10
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Москаленко Олександр Миколайович 8.47 0.00 3.47 0.00 5.00 0.00 +
2 Величко Володимир Анатолійович 8.46 0.00 4.46 0.00 4.00 0.00 +
3 Сорокін Євгеній Костянтинович 8.32 0.00 4.32 0.00 4.00 0.00 +
4 Добринь Сергій Миколайович 7.24 0.00 3.24 0.00 4.00 0.00 +
5 Мєркушев Артем Михайлович 7.23 0.00 3.23 0.00 4.00 0.00 +
6 Окіпний Євген Григорович 7.19 0.00 3.19 0.00 4.00 0.00 +
7 Коваленко Іван Петрович 7.18 0.00 3.18 0.00 4.00 0.00 +
8 Бугаєць Олег Володимирович 6.39 0.00 3.39 0.00 3.00 0.00 +
9 Канінець Олег Миколайович 6.23 0.00 3.23 0.00 3.00 0.00 +
10 Ревенко Ігор Ігорович 6.20 0.00 3.20 0.00 3.00 0.00 +