Зачекайте...

бродильне виробництво і виноробство

Молодший спеціаліст
Факультет:
Відділення технологічних дисциплін спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво макаронних,кондитерських виробів і харчоконцентратів"
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
бродильне виробництво і виноробство
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
6
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
7
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кулик Владислав Володимирович 398.90 + 263.50 135.40 0.00 0.00 0.00 +
2 Хілько Михайло Віталійович 551.50 370.50 181.00 0.00 0.00 0.00 +
3 Ньорба Сергій Миколайович 528.70 351.50 177.20 0.00 0.00 0.00 +
4 Манойленко Олександр Миколайович 500.80 325.50 175.30 0.00 0.00 0.00 +
5 Фролов Ігор Романович 456.60 287.00 169.60 0.00 0.00 0.00 +
6 Дуюн Сергій Васильович 437.70 270.00 167.70 0.00 0.00 0.00 +
7 Ріка Валентина Василівна 411.90 257.50 154.40 0.00 0.00 0.00