Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
технік-технолог
Всього місць:
24
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
16
Подано оригіналів:
6

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Шокотько Ірина Сергіївна 459.40 294.50 164.90 0.00 0.00 0.00 +
2 Майстренко Данило Олегович 454.50 301.00 153.50 0.00 0.00 0.00 +
3 Нігальчук Ольга Миколаївна 450.80 284.00 166.80 0.00 0.00 0.00 +
4 Сологубова Тетяна Адамівна 442.70 274.00 168.70 0.00 0.00 0.00 +
5 Свиридюк Віта Миколаївна 433.20 284.50 148.70 0.00 0.00 0.00 +
6 Мудраченко Людмила Вікторівна 413.20 264.50 148.70 0.00 0.00 0.00 +
7 Никончук Віталій Володимирович 479.40 296.50 182.90 0.00 0.00 0.00
8 Ткаченко Олександра Олександрівна 434.50 282.00 152.50 0.00 0.00 0.00
9 Матвійчук Юлія Олександрівна 429.40 275.00 154.40 0.00 0.00 0.00