Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Луцький кооперативний коледж Львівської комерційної академії
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
18
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
29
Подано оригіналів:
17

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Савенкова Валентина Дмитрівна 27.60 0.00 9.60 0.00 18.00 0.00 +
2 Федорчук Ірина Миколаївна 25.80 0.00 9.80 0.00 16.00 0.00 +
3 Моржинська Мирослава Петрівна 22.90 0.00 8.90 0.00 14.00 0.00 +
4 Чепелінська Вікторія Василівна 22.70 0.00 7.70 0.00 15.00 0.00 +
5 Терпель Оксана Володимирівна 22.70 0.00 7.70 0.00 15.00 0.00 +
6 Мосійчук Тетяна Валентинівна 22.20 0.00 8.20 0.00 14.00 0.00 +
7 Глез Артур Петрович 20.10 0.00 8.10 0.00 12.00 0.00 +
8 Тартачний Юрій Вікторович 19.90 0.00 7.90 0.00 12.00 0.00 +
9 Онищук Максим Сергійович 19.80 0.00 6.80 0.00 13.00 0.00 +
10 Міхолап Олександра Олександрівна 19.40 0.00 7.40 0.00 12.00 0.00 +
11 Сінякова Наталія Олександрівна 19.00 0.00 5.00 0.00 14.00 0.00 +
12 Антонюк Євгеній Олександрович 18.90 0.00 5.90 0.00 13.00 0.00 +
13 Гут Наталія Миколаївна 18.70 0.00 6.70 0.00 12.00 0.00 +
14 Ковальський Давид Валентинович 18.50 0.00 4.50 0.00 14.00 0.00 +
15 Кушнір Тетяна Василівна 18.40 0.00 6.40 0.00 12.00 0.00 +
16 Дацюк Олександр Олександрович 18.30 0.00 5.30 0.00 13.00 0.00 +
17 Гришко Андрій Миколайович 17.90 0.00 4.90 0.00 13.00 0.00 +