Київський технікум готельного господарства
Статистика
- Заяв
- 2294
- Оригіналів
- 833
- Всього місць
- 910
- Бюджетних місць
- 316
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Ресторанне господарство Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
132 | 60 | 10 | 24.9 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
57 | 55 | 15 | 20.8 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка, Спеціальність: обслуговування комп'ютерних систем і мереж |
57 | 30 | 13 | 21.9 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Правознавство Галузь: Право, Спеціальність: правознавство |
137 | 90 | 25 | 23.7 |
Історія України Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Готельне обслуговування |
174 | 100 | 25 | 23.5 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Ресторанне господарство Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: організація обслуговування населення |
30 | 25 | 5 | 23.1 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Ресторанне господарство Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
100 | 65 | 25 | 20.6 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка, Спеціальність: розробка програмного забезпечення |
66 | 30 | 12 | 23.6 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
84 | 65 | 25 | 20.1 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: фінанси і кредит |
54 | 30 | 11 | 23.5 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Туристичне обслуговування |
140 | 60 | 13 | 25.6 |
Українська мова Географія |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Ресторанне господарство Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
101 | 60 | 25 | 460.5 |
Українська мова та література Математика Хімія |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Ресторанне господарство Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
166 | 30 | 10 | 498.7 |
Українська мова та література Математика Географія |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
83 | 25 | 15 | 454.4 |
Українська мова та література Математика Історія України |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка, Спеціальність: обслуговування комп'ютерних систем і мереж |
2 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика Фізика |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Правознавство Галузь: Право, Спеціальність: правознавство |
223 | 35 | 20 | 504.3 |
Українська мова та література Історія України Світова література |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Готельне обслуговування |
260 | 60 | 25 | 464.8 |
Українська мова та література Математика Географія |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Ресторанне господарство Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: організація обслуговування населення |
52 | 25 | 5 | 485.2 |
Українська мова та література Математика Географія |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка, Спеціальність: розробка програмного забезпечення |
3 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика Фізика |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
86 | 35 | 25 | 461.1 |
Українська мова та література Математика Світова література |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: фінанси і кредит |
4 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика Історія України |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Туристичне обслуговування |
272 | 30 | 12 | 511.4 |
Українська мова та література Математика Географія |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) |
Факультет: Ресторанне господарство Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
10 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) |
Факультет: Ресторанне господарство Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
0 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) |
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
1 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) |
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка, Спеціальність: обслуговування комп'ютерних систем і мереж |
0 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) |
Факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка, Спеціальність: розробка програмного забезпечення |
0 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |