Відокремлений структурний підрозділ "Комсомольський індустріальний технікум Державного вищого навчального закладу "Приазовський державний технічний університет"
Статистика
- Заяв
- 178
- Оригіналів
- 169
- Всього місць
- 210
- Бюджетних місць
- 100
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Будівництво та архітектура, Спеціальність: будівництво та експлуатація будівель і споруд |
31 | 30 | 25 | 12.7 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
37 | 60 | 25 | 18.8 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Розробка корисних копалин, Спеціальність: експлуатація та ремонт гірничого електромеханічного обладнання та автоматичних пристроїв |
44 | 60 | 25 | 16 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
61 | 60 | 25 | 14.5 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
2 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Розробка корисних копалин, Спеціальність: експлуатація та ремонт гірничого електромеханічного обладнання та автоматичних пристроїв |
1 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
1 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
1 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |