Державний вищий навчальний заклад "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Статистика
- Заяв
- 427
- Оригіналів
- 204
- Всього місць
- 765
- Бюджетних місць
- 214
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів |
15 | 50 | 10 | 14.6 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції, Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування |
50 | 75 | 30 | 22.9 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування, Спеціалізація: Адміністратор (господар) залу |
36 | 50 | 10 | 17.2 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: маркетингова діяльність, Спеціалізація: Агент маркетингових послуг |
37 | 30 | 20 | 17.6 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність, Спеціалізація: товарознавець-комерсант |
59 | 100 | 30 | 19.5 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Готельне обслуговування, Спеціалізація: Фахівець з готельного обслуговування |
19 | 30 | 7 | 16.7 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів |
27 | 50 | 10 | 424.3 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції, Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування |
51 | 75 | 20 | 426.9 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування, Спеціалізація: Адміністратор (господар) залу |
49 | 50 | 7 | 467.7 |
Українська мова та література Математика профільний Географія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: маркетингова діяльність, Спеціалізація: Агент маркетингових послуг |
4 | 30 | 25 | 469.6 |
Українська мова та література |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність, Спеціалізація: товарознавець-комерсант |
66 | 100 | 30 | 417.4 |
Українська мова та література Математика профільний Світова література профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів |
4 | 50 | 10 | 425.1 |
Українська мова та література |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції, Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування |
10 | 75 | 5 | 16.3 |
Фаховий іспит |