Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж Чернівецької обласної спілки споживчих товариств
Статистика
- Заяв
- 444
- Оригіналів
- 283
- Всього місць
- 410
- Бюджетних місць
- 0
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Туристичне обслуговування |
27 | 20 | 0 | 0 |
Українська мова Географія профільний |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
15 | 30 | 0 | 0 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
19 | 30 | 0 | 0 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
33 | 40 | 0 | 0 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: фінанси і кредит |
35 | 30 | 0 | 0 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Право, Спеціальність: правознавство |
97 | 83 | 0 | 0 |
Історія України профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
19 | 30 | 0 | 0 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Туристичне обслуговування |
31 | 10 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Географія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
16 | 15 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
22 | 25 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Історія України профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
15 | 15 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Світова література профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: фінанси і кредит |
32 | 30 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Історія України профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Право, Спеціальність: правознавство |
51 | 7 | 0 | 0 |
Українська мова та література Історія України профільний Світова література профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
24 | 25 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Географія профільний |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
0 | 5 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
4 | 5 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
0 | 5 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
4 | 5 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |