виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Всього місць:
- 11
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 4
- Подано оригіналів:
- 4
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Женовчук Тетяна Сергіївна | 21.40 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.40 | 0.00 | 13.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Дяченко Оксана Григорівна | 20.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.00 | 0.00 | 13.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Дорохов Дмитро Олегович | 19.81 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.81 | 0.00 | 12.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Рабодзей Андрій Васильович | 18.80 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
5.80 | 0.00 | 13.00 | 0.00 | — | — | + | — |