харчові технології та інженерія
Магістр- Факультет:
- бродильних, консервних і цукрових виробництв
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології питної води та водопідготовки харчових виробництв
- Всього місць:
- 50
- Бюджетних місць:
- 5
- Конкурс:
- 1.4
- Подано заяв:
- 7
- Подано оригіналів:
- 7
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Коваленко Наталія Станіславівна | 229.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
91.00 | 0.00 | 138.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Кицилюк Юлія Юріївна | 213.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
88.00 | 0.00 | 123.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Приходько Леся Василівна | 211.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
90.00 | 0.00 | 120.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Петриченко Людмила Володимирівна | 209.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
89.00 | 0.00 | 118.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Олабін Вадим Олександрович | 203.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
89.00 | 0.00 | 114.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Гніденко Євгеній Віталійович | 191.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
80.00 | 0.00 | 111.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Міщенко Тетяна Василівна | 191.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
78.00 | 0.00 | 113.00 | 0.00 | — | — | + | — |