Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Технології органічних речовин
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
2
Конкурс:
2
Подано заяв:
4
Подано оригіналів:
2
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Лазуренко Ксенія Леонідівна 4.47 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 +
2 Трубеко Ірина Олександрівна 4.17 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 +
3 Горячева Анна Анатоліївна 4.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 +
4 Проценко Юлія Олександрівна 3.95 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 +