харчові технології та інженерія
Магістр- Факультет:
- Технології органічних речовин
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології продуктів бродіння і виноробства
- Всього місць:
- 10
- Бюджетних місць:
- 2
- Конкурс:
- 2
- Подано заяв:
- 4
- Подано оригіналів:
- 2
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Лазуренко Ксенія Леонідівна | 4.47 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Трубеко Ірина Олександрівна | 4.17 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Горячева Анна Анатоліївна | 4.30 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
4 | Проценко Юлія Олександрівна | 3.95 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |