Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Ресторанне господарство
ВМ 65 / БМ 25
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Глущенко Костянтин Юрійович 8.600 8.600
2
Сидоришин Кирило Андрійович 8.400 8.400
3
Марченко Ірина Миколаївна 7.800 7.800
4
Гусар Максим Вікторович 8.800 8.800
5
Компанець Марина Володимирівна 7.900 7.900
6
Проценко Ярослав Олександрович 7.500 7.500
7
Трохимець Катерина Миколаївна 9.400 9.400
8
Яіцька Анастасія Юріївна 9.800 9.800
9
Мозжухін Нікіта Віталійович 9.500 9.500
10
Щепіна Анна Денисівна 7.900 7.900
11
Питель Андрій Олексійович 8.700 8.700
12
Мосійчук Андрій Олександрович 9.000 9.000
13
Даниленко Нікіта Владиславович 8.500 8.500
14
Козачук Євген Володимирович 8.300 8.300
15
Кузьменко Роман Володимирович 9.100 9.100
16
Шарапа Анатолій Володимирович 6.200 6.200
17
Баглай Артем Віталійович 9.400 9.400
18
Шолудько Вікторія Михайлівна 7.900 7.900
19
Ротар Яна Валеріївна 10.300 10.300
20
Галтихін Володимир Євгенович 8.000 8.000
21
Пронтенко Лілія Володимирівна 9.000 9.000
22
Косенок Таїсія Андріївна 9.700 9.700
23
Мітрушкіна Анастасія Юріївна 8.800 8.800
24
Сошин Іван Миколайович 8.100 8.100
25
Каменська Катерина Андріївна 5.500 5.500
26
Медведєв Артур Сергійович 8.100 8.100
27
Лузін Євгеній Євгенійович 8.500 8.500
28
Колонтай Анастасія Ігорівна 8.600 8.600
29
Фещук Юлія Сергіївна 7.500 7.500
30
Товмаш Юлія Вікторівна 8.600 8.600
31
Осовик Діана Андріївна 7.300 7.300
32
Зінчук Анастасія Олександрівна 7.800 7.800