Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Ресторанне господарство
ВМ 60 / БМ 25
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Шпилюк Богдана Володимирівна 161.700 18.000
2
Скрипка Ілля Миколайович 161.230 16.580
3
Лисенко Альона Василівна 151.230 17.530
4
Тимощук Олена Василівна 130.620 17.620
5
Андрющенко Максим Святославович 134.060 15.160
6
Дорошенко Марина Сергіївна 138.820 17.720
7
Старцева Анна Олександрівна 129.850 17.150
8
Шевчик Руслан Вікторович 143.900 17.150
9
Савчук Тетяна Віталіївна 162.190 19.140
10
Сірик Марина Миколаївна 171.870 18.570
11
Козлов Іван Вікторович 163.650 17.150
12
Турченко Марина Олегівна 131.420 16.770
13
Буглак Наталія Василівна 135.860 16.010
14
Літвінов Богдан Андрійович 137.990 14.490
15
Кучеренко Олексадр Вікторович 157.880 14.780
16
Лисенко Юлія Юріївна 116.800 14.400
17
Сівковська Дарія Олександрівна 130.390 18.190
18
Дейнега Олександр Юрійович 113.300 16.200
19
Калмиков Антон Миколайович 125.250 15.250
20
Хижняк Валентина Анатоліївна 154.230 16.680