Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Ресторанне господарство
ВМ 60 / БМ 25
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Шпилюк Богдана Володимирівна 161.700 18.000 318.50
2
Скрипка Ілля Миколайович 161.230 16.580 322.00
3
Лисенко Альона Василівна 151.230 17.530 296.50
4
Тимощук Олена Василівна 130.620 17.620 257.50
5
Андрющенко Максим Святославович 134.060 15.160 265.50
6
Дорошенко Марина Сергіївна 138.820 17.720 275.50
7
Старцева Анна Олександрівна 129.850 17.150 254.50
8
Шевчик Руслан Вікторович 143.900 17.150 283.50
9
Савчук Тетяна Віталіївна 162.190 19.140 320.50
10
Сірик Марина Миколаївна 171.870 18.570 341.50
11
Козлов Іван Вікторович 163.650 17.150 325.00
12
Турченко Марина Олегівна 131.420 16.770 257.00
13
Буглак Наталія Василівна 135.860 16.010 270.00
14
Літвінов Богдан Андрійович 137.990 14.490 271.00
15
Кучеренко Олексадр Вікторович 157.880 14.780 316.50
16
Лисенко Юлія Юріївна 116.800 14.400 231.00
17
Сівковська Дарія Олександрівна 130.390 18.190 255.50
18
Дейнега Олександр Юрійович 113.300 16.200 215.50
19
Калмиков Антон Миколайович 125.250 15.250 240.00
20
Хижняк Валентина Анатоліївна 154.230 16.680 307.50
21
Ничиталюк Яна Ігорівна 124.280 16.680 244.00
22
Сімейко Олександр Олександрович 130.060 15.060 252.50
23
Філіппов Олександр Олегович 147.240 16.490 288.50
24
Кошіль Олександр Миколайович 160.220 15.920 320.00
25
Ліщенко Наталія Володимирівна 134.380 16.680 267.00