Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма
Ресторанне господарство
ВМ 0 / БМ 0
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Коваленко Вікторія Юріївна 0.000 0.000
2
Антонюк Катерина Олександрівна 0.000 0.000
3
Шиндилюк Вікторія Анатоліївна 0.000 0.000
4
Пишна Валерія Василівна 0.000 0.000
5
Чуб Ілля Вікторович 0.000 0.000
6
Музиченко Денис Іванович 0.000 0.000
7
Коваль Альона Олегівна 0.000 0.000
8
Борисов Артем Олександрович 0.000 0.000
9
Касяненко Софія Володимирівна 0.000 0.000
10
Півторацький Євгеній Віталійович 0.000 0.000
11
Семенюк Анна Вікторівна 0.000 0.000
12
Дорощук Богдан Андрійович 0.000 0.000
13
Лосенко Андрій Сергійович 0.000 0.000
14
Люшненко Дмитро Іванович 0.000 0.000
15
Стешенко Олександр Валерійович 0.000 0.000
16
Костіна Ганна Юріївна 0.000 0.000
17
Щербацька Марина Дмитрівна 0.000 0.000
18
Алексеєнко Анастасія Олегівна 0.000 0.000