Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма
Ресторанне господарство
ВМ 0 / БМ 0
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Коваленко Вікторія Юріївна 166.800 0.000
2
Антонюк Катерина Олександрівна 166.800 0.000
3
Шиндилюк Вікторія Анатоліївна 143.000 0.000
4
Пишна Валерія Василівна 152.500 0.000
5
Чуб Ілля Вікторович 176.200 0.000
6
Музиченко Денис Іванович 152.500 0.000
7
Коваль Альона Олегівна 152.500 0.000
8
Борисов Артем Олександрович 167.700 0.000
9
Касяненко Софія Володимирівна 162.000 0.000
10
Півторацький Євгеній Віталійович 133.500 0.000
11
Семенюк Анна Вікторівна 143.000 0.000
12
Дорощук Богдан Андрійович 133.500 0.000
13
Лосенко Андрій Сергійович 152.500 0.000
14
Люшненко Дмитро Іванович 128.800 0.000
15
Стешенко Олександр Валерійович 0.000 0.000
16
Костіна Ганна Юріївна 124.000 0.000
17
Щербацька Марина Дмитрівна 172.400 0.000
18
Алексеєнко Анастасія Олегівна 0.000 0.000
19
Соловей Яна Володимирівна 162.000 0.000