технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Голощапова Марина Анатоліївна | — | — | 11.200 | 4.200 | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Голдін Михайло Іванович | — | — | 10.520 | 3.520 | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Фадєєв Олександр Петрович | — | — | 3.350 | 3.350 | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Стеценко Вадим Вікторович | — | — | 9.270 | 3.270 | — | — | — | — | — | — | — |