Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
ВМ 45 / БМ 6
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Салій Марина Петрівна 8.500 4.000 4.50
2
Кадученко Алла Володимирівна 4.610 4.610
3
Чорна Анастасія Олександрівна 4.430 4.430
4
Ставнича Наталія Олексіївна 4.250 4.250
5
Жоля Аліна Станіславівна 4.200 4.200
6
Іваськевич Анастасія Олександрівна 4.170 4.170
7
Худик Богдана Василівна 4.170 4.170
8
Франтовська Дарина Олександрівна 4.150 4.150
9
Стороженко Альона Іванівна 4.100 4.100
10
Матківська Вікторія Володимирівна 3.760 3.760
11
Прокопчук Ольга Василівна 3.660 3.660
12
Головата Анастасія Романівна 3.560 3.560
13
Денис Ірина Володимирівна 3.510 3.510
14
Федорова Катерина Віталіївна 3.480 3.480
15
Чулик Тетяна Віталіївна 3.330 3.330
16
Іванов Іван Миколайович 3.250 3.250
17
Якубовська Вікторія Вікторівна 3.250 3.250
18
Панко Ірина Віталіївна 3.230 3.230