Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології хліба / кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Куруч Тетяна Олександрівна 8.300 8.300
2
Митько Вікторія Олександрівна 6.900 6.900
3
Катков Роман Сергійович 8.400 8.400
4
Сюрко Вікторія Віталіївна 0.000 0.000
5
Денисенко Катерина Василівна 3.900 3.900
6
Кононенко Ольга Миколаївна 0.000 0.000
7
Кок Анастасія Борисівна 7.300 7.300