Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології хліба / кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Куруч Тетяна Олександрівна 4.090 4.090
2
Митько Вікторія Олександрівна 3.650 3.650
3
Катков Роман Сергійович 4.200 4.200
4
Сюрко Вікторія Віталіївна 4.270 4.270
5
Денисенко Катерина Василівна 3.890 3.890
6
Кононенко Ольга Миколаївна 3.240 3.240
7
Кок Анастасія Борисівна 3.880 3.880