виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Бурдун Владислав Юрійович | — | — | 160.500 | 8.000 | — | — | 152.50 | — | — | — | — |
2
|
Барабаш Оксана Петрівна | — | — | 161.200 | 8.700 | — | — | 152.50 | — | — | — | — |
3
|
Бутнару Ольга Василівна | — | — | 164.300 | 11.800 | — | — | 152.50 | — | — | — | — |
4
|
Гурдіш Георгій Ілліч | — | — | 7.300 | 7.300 | — | — | — | — | — | — | — |
5
|
Кузубяк Степан Тодорович | — | — | 7.100 | 7.100 | — | — | — | — | — | — | — |