Зачекайте...
ОКР Напрям К ВМ БМ О Предмети
Мол. спец. на основ. баз. заг. сер. освіт. факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів",
зберігання і переробка зерна
22 60 21 22
Українська мова 1
Математика 1
Мол. спец. на основ. баз. заг. сер. освіт. факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів",
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
11 30 10 11
Українська мова 1
Математика 1
Мол. спец. на основ. баз. заг. сер. освіт. факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів",
бродильне виробництво і виноробство
22 60 21 22
Українська мова 1
Математика 1
Мол. спец. на основ. баз. заг. сер. освіт. факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв",
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
24 60 23 24
Українська мова 1
Математика 1
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів",
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
1 30 2 1
Українська мова та література 0.4
Математика 0.5
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів",
бродильне виробництво і виноробство
1 60 2 1
Українська мова та література 0.4
Математика 0.5
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв",
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
3 60 3 3
Українська мова та література 0.4
Математика 0.5
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів",
зберігання і переробка зерна
2 60 3 2
Українська мова та література 0.4
Математика 0.5
Мол. спец. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв",
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
1 24 0 1
Фаховий іспит 1
Мол. спец. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів",
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
1 15 0 1
Фаховий іспит 1
Мол. спец. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів",
бродильне виробництво і виноробство
0 0 0 0
Фаховий іспит 1
Мол. спец. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів",
зберігання і переробка зерна
0 0 0 0
Фаховий іспит 1