ЛТТПДАА
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | О | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Мол. спец. на основ. баз. заг. сер. освіт. |
факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", зберігання і переробка зерна |
22 | 60 | 21 | 22 |
Українська мова 1 Математика 1 |
Мол. спец. на основ. баз. заг. сер. освіт. |
факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
11 | 30 | 10 | 11 |
Українська мова 1 Математика 1 |
Мол. спец. на основ. баз. заг. сер. освіт. |
факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", бродильне виробництво і виноробство |
22 | 60 | 21 | 22 |
Українська мова 1 Математика 1 |
Мол. спец. на основ. баз. заг. сер. освіт. |
факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв", Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
24 | 60 | 23 | 24 |
Українська мова 1 Математика 1 |
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. |
факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
1 | 30 | 2 | 1 |
Українська мова та література 0.4 Математика 0.5 |
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. |
факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", бродильне виробництво і виноробство |
1 | 60 | 2 | 1 |
Українська мова та література 0.4 Математика 0.5 |
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. |
факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв", Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
3 | 60 | 3 | 3 |
Українська мова та література 0.4 Математика 0.5 |
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. |
факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", зберігання і переробка зерна |
2 | 60 | 3 | 2 |
Українська мова та література 0.4 Математика 0.5 |
Мол. спец. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв", Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
1 | 24 | 0 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Мол. спец. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
1 | 15 | 0 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Мол. спец. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", бродильне виробництво і виноробство |
0 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Мол. спец. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", зберігання і переробка зерна |
0 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |