«ВСП» БКТДАУ
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | О | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Туризм / Туристичне обслуговування Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету" |
15 | 25 | 5 | 13 |
Українська мова 1 Математика 1 |
М
|
Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету" |
41 | 25 | 25 | 26 |
Українська мова 1 Математика 1 |
М
|
Галузеве машинобудування / Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету" |
33 | 30 | 27 | 27 |
Українська мова 1 Математика 1 |
М
|
Агрономія / Виробництво і переробка продукції рослинництва Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету" |
28 | 30 | 26 | 21 |
Українська мова 1 Математика 1 |
М
|
Фінанси, банківська справа та страхування / Фінанси і кредит Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету" |
10 | 25 | 5 | 7 |
Українська мова 1 Математика 1 |
М
|
Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету" |
43 | 30 | 25 | 28 |
Українська мова 1 Математика 1 |
М
|
факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету", виробництво і переробка продукції рослинництва |
3 | 4 | 1 | 3 |
Математика 0.5 Українська мова та література 0.4 |
М
|
факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету", зберігання, консервування та переробка плодів і овочів |
1 | 3 | 1 | 0 |
Математика 0.5 Українська мова та література 0.4 |
М
|
факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету", бродильне виробництво і виноробство |
3 | 2 | 2 | 0 |
Математика 0.5 Українська мова та література 0.4 |
М
|
факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету", Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
3 | 4 | 2 | 1 |
Математика 0.5 Українська мова та література 0.4 |
М
|
факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету", фінанси і кредит |
3 | 0 | 0 | 1 |
Математика 0.5 Українська мова та література 0.4 |
М
|
факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету", Туристичне обслуговування |
2 | 1 | 0 | 2 |
Математика 0.5 Українська мова та література 0.4 |
М2
|
факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету", виробництво і переробка продукції рослинництва |
11 | 15 | 1 | 10 |
Фаховий іспит 1 |
М2
|
факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету", зберігання, консервування та переробка плодів і овочів |
4 | 6 | 4 | 4 |
Фаховий іспит 1 |
М2
|
факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету", бродильне виробництво і виноробство |
7 | 6 | 6 | 6 |
Фаховий іспит 1 |
М2
|
факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету", Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
14 | 8 | 5 | 6 |
Фаховий іспит 1 |
М2
|
факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету", фінанси і кредит |
5 | 0 | 0 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
М2
|
факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету", Туристичне обслуговування |
0 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |