ЛТТПДАА
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | О | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" |
29 | 60 | 30 | 29 |
Математика 1 Українська мова та література 1 |
М
|
Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" |
17 | 30 | 17 | 17 |
Математика 1 Українська мова та література 1 |
М
|
Галузеве машинобудування / Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв" |
21 | 60 | 21 | 21 |
Математика 1 Українська мова та література 1 |
М
|
Харчові технології / Зберігання і переробка зерна Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" |
5 | 60 | 5 | 5 |
Математика 1 Українська мова та література 1 |
М
|
Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" |
0 | 60 | 0 | 0 |
Хімія 0.5 Українська мова та література 0.4 |
М
|
Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" |
2 | 30 | 2 | 2 |
Математика 0.5 Українська мова та література 0.4 |
М
|
Галузеве машинобудування / Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв" |
1 | 60 | 1 | 1 |
Математика 0.5 Українська мова та література 0.4 |
М
|
Харчові технології / Зберігання і переробка зерна Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" |
3 | 60 | 3 | 3 |
Біологія 0.5 Українська мова та література 0.4 |
М2
|
Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" |
3 | 13 | 2 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
М2
|
Галузеве машинобудування / Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв" |
6 | 31 | 6 | 6 |
Фаховий іспит 1 |
М2
|
Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" |
0 | 37 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
М2
|
Харчові технології / Зберігання і переробка зерна Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" |
0 | 38 | 0 | 0 |