«ДВНЗ» ТКХТіТ
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | О | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Маркетинг / маркетинг на ринку товарів та послуг |
18 | 30 | 15 | 18 |
Математика 1 Українська мова 1 |
М
|
Харчові технології / Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів |
15 | 25 | 15 | 15 |
Українська мова 1 Математика 1 |
М
|
Готельно-ресторанна справа / Фахівець з готельного обслуговування |
0 | 15 | 0 | 0 |
Українська мова 1 Математика 1 |
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / товарознавець-комерсант |
22 | 60 | 20 | 22 |
Математика 1 Українська мова 1 |
М
|
Харчові технології / Технік-технолог з технології харчування |
37 | 43 | 20 | 37 |
Математика 1 Українська мова 1 |
М
|
Готельно-ресторанна справа / Адміністратор (господар) залу |
15 | 25 | 10 | 15 |
Українська мова 1 Математика 1 |
М
|
маркетингова діяльність, маркетингової діяльності | 1 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література 0.4 Історія України або Математика 0.5 |
М
|
виробництво харчової продукції, технік-технолог | 1 | 0 | 0 | 1 |
Українська мова та література 0.4 Математика або Історія України 0.5 |
М
|
Готельне обслуговування, Фахівець з готельного обслуговування | 0 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література 0.4 Географія або Історія України 0.5 |
М
|
Готельно-ресторанна справа / Фахівець з готельного обслуговування |
6 | 15 | 5 | 6 |
Українська мова та література 0.4 Історія України або Географія 0.5 |
М
|
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | 0 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література 0.4 Історія України або Біологія 0.5 |
М
|
товарознавство та комерційна діяльність, товарознавець-комерсант | 0 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література 0.4 Математика або Історія України 0.5 |
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / товарознавець-комерсант |
22 | 38 | 20 | 22 |
Українська мова та література 0.4 Математика або Історія України 0.5 |
М
|
Харчові технології / Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів |
8 | 15 | 7 | 8 |
Українська мова та література 0.4 Історія України або Біологія 0.5 |
М
|
Харчові технології / Технік-технолог з технології харчування |
20 | 20 | 20 | 20 |
Українська мова та література 0.4 Історія України або Математика 0.5 |
М
|
Ресторанне обслуговування, Адміністратор (господар) залу | 1 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література 0.4 Історія України або Біологія 0.5 |
М2
|
Харчові технології / Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів |
3 | 10 | 3 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
М2
|
Харчові технології / Технік-технолог з технології харчування |
12 | 12 | 5 | 12 |
Фаховий іспит 1 |
М2
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / товарознавець-комерсант |
0 | 2 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
М2
|
Готельно-ресторанна справа / Адміністратор (господар) залу |
0 | 5 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |