Зачекайте...
ОКР Спеціальність Тер. нав. К ВМ БМ Складові конкурсного балу
М
Маркетинг
Товарознавче відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
2р 10м 18
Зарах.: 18
30 n/a
Квота1 1
Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
М
Маркетинг
Товарознавче відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
1р 10м 0 12 0
Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Біологія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
М
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавче відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
2р 10м 21
Зарах.: 21
50 n/a
Квота1 1
Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
М
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавче відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
1р 10м 12
Зарах.: 12
40 n/a
Квота1 1
Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Географія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
М
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавче відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
1р 10м 0 10 0
товарознавець-комерсант (Фахове випробування, балmin 100)
Українська мова (вступний іспит, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
М
Харчові технології
Технологічне відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
3р 5м 30
Зарах.: 30
37 n/a
Квота1 2
Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
М
Харчові технології
Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
3р 10м 16
Зарах.: 16
23 n/a
Квота1 1
Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
М
Харчові технології
Технологічне відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
2р 5м 16
Зарах.: 16
26 n/a
Квота1 1
Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Біологія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
М
Харчові технології
Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
2р 10м 6
Зарах.: 6
17 n/a
Квота1 1
Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Географія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
М
Харчові технології
Технологічне відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
2р 5м 0 6 0
Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Біологія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
М
Харчові технології
Технологічне відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
2р 5м 5
Зарах.: 5
12 n/a
харчові технології (Фахове випробування, балmin 100)
Українська мова (вступний іспит, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
М
Харчові технології
Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
2р 10м 2
Зарах.: 2
10 n/a
виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (Фахове випробування, балmin 100)
Українська мова (вступний іспит, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
М
Готельно-ресторанна справа
Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
2р 10м 15
Зарах.: 15
30 n/a
Квота1 1
Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
М
Готельно-ресторанна справа
Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
3р 5м 0 0 0
Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
М
Готельно-ресторанна справа
Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
2р 5м 4
Зарах.: 4
30 n/a
Квота1 1
Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Географія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
М
Готельно-ресторанна справа
Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
1р 10м 0 15 0
Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Біологія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)