«ДВНЗ» ТКХТіТ
ОКР | Спеціальність | Тер. нав. | К | ВМ | БМ | Складові конкурсного балу |
---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Маркетинг Товарознавче відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі" |
2р 10м |
18
Зарах.: 18
|
30 |
n/a
Квота1 1 |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Математика (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Маркетинг Товарознавче відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі" |
1р 10м | 0 | 12 | 0 |
Історія України (ЗНО, балmin 100) Математика (ЗНО, балmin 100) Біологія (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Товарознавче відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі" |
2р 10м |
21
Зарах.: 21
|
50 |
n/a
Квота1 1 |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Математика (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Товарознавче відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі" |
1р 10м |
12
Зарах.: 12
|
40 |
n/a
Квота1 1 |
Історія України (ЗНО, балmin 100) Математика (ЗНО, балmin 100) Географія (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність Товарознавче відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі" |
1р 10м | 0 | 10 | 0 |
товарознавець-комерсант (Фахове випробування, балmin 100) Українська мова (вступний іспит, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Харчові технології Технологічне відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі" |
3р 5м |
30
Зарах.: 30
|
37 |
n/a
Квота1 2 |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Математика (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Харчові технології Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі" |
3р 10м |
16
Зарах.: 16
|
23 |
n/a
Квота1 1 |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Математика (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Харчові технології Технологічне відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі" |
2р 5м |
16
Зарах.: 16
|
26 |
n/a
Квота1 1 |
Історія України (ЗНО, балmin 100) Математика (ЗНО, балmin 100) Біологія (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Харчові технології Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі" |
2р 10м |
6
Зарах.: 6
|
17 |
n/a
Квота1 1 |
Історія України (ЗНО, балmin 100) Математика (ЗНО, балmin 100) Географія (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Харчові технології Технологічне відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі" |
2р 5м | 0 | 6 | 0 |
Історія України (ЗНО, балmin 100) Математика (ЗНО, балmin 100) Біологія (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Харчові технології Технологічне відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі" |
2р 5м |
5
Зарах.: 5
|
12 | n/a |
харчові технології (Фахове випробування, балmin 100) Українська мова (вступний іспит, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Харчові технології Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі" |
2р 10м |
2
Зарах.: 2
|
10 | n/a |
виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (Фахове випробування, балmin 100) Українська мова (вступний іспит, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Готельно-ресторанна справа Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі" |
2р 10м |
15
Зарах.: 15
|
30 |
n/a
Квота1 1 |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Математика (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Готельно-ресторанна справа Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі" |
3р 5м | 0 | 0 | 0 |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Математика (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Готельно-ресторанна справа Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі" |
2р 5м |
4
Зарах.: 4
|
30 |
n/a
Квота1 1 |
Історія України (ЗНО, балmin 100) Математика (ЗНО, балmin 100) Географія (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Готельно-ресторанна справа Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі" |
1р 10м | 0 | 15 | 0 |
Історія України (ЗНО, балmin 100) Математика (ЗНО, балmin 100) Біологія (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |