ХТЕККНТЕУ
ОКР | Спеціальність | Тер. нав. | К | ВМ | БМ | Складові конкурсного балу |
---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Економіка Відділення економіки, управління та адміністрування |
1р 10м |
10
Зарах.: 10
|
25 |
n/a
Квота1 1 |
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400) Англійська мова (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
М
|
Облік і оподаткування Відділення економіки, управління та адміністрування |
1р 10м |
11
Зарах.: 11
|
35 |
n/a
Квота1 1 |
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
М
|
Фінанси, банківська справа та страхування Відділення економіки, управління та адміністрування |
1р 10м |
11
Зарах.: 11
|
17 |
n/a
Квота1 1 |
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400) Англійська мова (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
МС
|
Фінанси, банківська справа та страхування Відділення економіки, управління та адміністрування |
1р 5м | 0 | 10 | 0 |
фахове випробування з фінансів (Фахове випробування, балmin 100, k=0.500) Українська мова (вступний іспит, балmin 100, k=0.500) |
М
|
Маркетинг Відділення економіки, управління та адміністрування |
1р 10м |
15
Зарах.: 15
|
40 |
n/a
Квота1 1 |
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400) Англійська мова (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
М
|
Харчові технології Відділення виробництва та технології |
2р 5м |
49
Зарах.: 25
|
50 |
n/a
Квота1 3 |
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
М
|
Харчові технології Відділення виробництва та технології |
2р 5м |
23
Зарах.: 10
|
25 |
n/a
Квота1 1 |
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
М
|
Харчові технології Відділення виробництва та технології |
2р 10м |
27
Зарах.: 5
|
25 |
n/a
Квота1 1 |
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
МС
|
Харчові технології Відділення виробництва та технології |
1р 10м |
31
Зарах.: 31
|
50 | n/a |
фахове випробування з виробництва харчової продукції (Фахове випробування, балmin 100, k=0.500) Українська мова (вступний іспит, балmin 100, k=0.500) |
М
|
Готельно-ресторанна справа Відділення сфери обслуговування |
1р 10м |
25
Зарах.: 25
|
35 |
n/a
Квота1 1 |
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
МС
|
Готельно-ресторанна справа Відділення сфери обслуговування |
1р 5м |
11
Зарах.: 11
|
15 | 0 |
фахове випробування з готельно-ресторанної справи (Фахове випробування, балmin 100, k=0.500) Українська мова (вступний іспит, балmin 100, k=0.500) |
М
|
Туризм Відділення сфери обслуговування |
2р 5м |
13
Зарах.: 13
|
40 |
n/a
Квота1 1 |
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
М
|
Туризм Відділення сфери обслуговування |
1р 10м | 0 | 10 | 0 |
фахове випробування з туризму (Фахове випробування, балmin 100, k=0.500) Українська мова (вступний іспит, балmin 100, k=0.500) |
Б
|
Економіка Відділення економіки, управління та адміністрування |
3р 10м | 0 | 15 | 0 |
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.400) Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.200) Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.200) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
БС
|
Економіка Відділення економіки, управління та адміністрування |
1р 10м |
15
Зарах.: 15
|
25 | 0 |
Фахове випробування з економіки (Фахове випробування, балmin 100, k=0.500) Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 100, k=0.500) |
Б
|
Харчові технології Відділення виробництва та технології |
3р 10м | 0 | 25 | 0 |
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.400) Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.200) Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.200) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
БС
|
Харчові технології Відділення виробництва та технології |
1р 10м |
11
Зарах.: 11
|
75 | 0 |
Фахове випробування з харчових технологій (Фахове випробування, балmin 100, k=0.500) Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 100, k=0.500) |