ЗКВМБНАУ
ОКР | Спеціальність | Тер. нав. | К | ВМ | БМ | Складові конкурсного балу |
---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва |
3р 10м |
20
Зарах.: 20
|
25 |
n/a
Квота1 2 |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Біологія (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 4) |
М
|
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва |
2р 10м |
8
Зарах.: 1
|
3 | 0 |
Біологія (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100) |
М
|
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва |
2р 10м | 0 | 2 | 0 |
Технологія переробки продукції тваринництва (Фахове випробування) Українська мова (вступний іспит) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
М
|
Ветеринарна медицина |
3р 10м |
63
Зарах.: 63
|
80 |
n/a
Квота1 6 |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Біологія (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 4) |
М
|
Ветеринарна медицина |
2р 10м |
26
Зарах.: 21
|
45 |
n/a
Квота1 1 |
Біологія (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100) |