НКДДАЕУ
ОКР | Спеціальність | Тер. нав. | К | ВМ | БМ | Складові конкурсного балу |
---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Геодезія та землеустрій |
3р 10м |
6
Зарах.: 6
|
50 |
n/a
Квота1 1 |
Українська мова (вступний іспит, балmin 5) Математика (вступний іспит, балmin 5) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) Бал за підготовчі курси (конкурсний показник) |
М
|
Геодезія та землеустрій |
2р 10м |
1
Реком.: 1
|
40 | 0 |
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.050) Бал за особливі успіхи (конкурсний показник, k=0.050) |
М
|
Водні біоресурси та аквакультура |
2р 10м |
6
Зарах.: 6
|
40 |
n/a
Квота1 1 |
Українська мова (вступний іспит, балmin 5) Математика (вступний іспит, балmin 5) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) Бал за підготовчі курси (конкурсний показник) |
М
|
Водні біоресурси та аквакультура |
1р 10м |
4
Реком.: 1
Зарах.: 3
|
25 | 0 |
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.050) Бал за особливі успіхи (конкурсний показник, k=0.050) |
М
|
Агроінженерія |
3р 10м |
57
Зарах.: 57
|
100 |
n/a
Квота1 5 |
Українська мова (вступний іспит, балmin 5) Математика (вступний іспит, балmin 5) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) Бал за підготовчі курси (конкурсний показник) |
М
|
Агроінженерія |
2р 10м |
8
Реком.: 6
Зарах.: 2
|
25 | 0 |
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Фізика (ЗНО, балmin 100, k=0.500) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.050) Бал за особливі успіхи (конкурсний показник, k=0.050) |
МС
|
Агроінженерія |
1р 10м |
10
Зарах.: 10
|
25 | n/a |
Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 100) Українська мова (вступний іспит, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |