Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 50 / К 40

Молодший спеціаліст (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2022 (3р 10м)
Подано заяв: 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Біологія (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Питомець В. М. 8.800 Допущено 1 1 6.8
  • Українська мова (диктант): 1
  • Біологія (тестування): 1
  • Середній бал документа про освіту: 6.8