Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 25 / К 5

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Герасимова О. М. 410.000 До наказу (бюджет) 140 120 7
  • Українська мова та література: 140
  • Біологія: 120
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
Квота-1 +
2 Портна М. Ю. 331.000 До наказу (бюджет) 102 104 4.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 102
  • Біологія (ЗНО): 104
  • Середній бал документа про освіту: 4.5
  • РК
+