Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 28 / К 28

Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-21.12.2019 (1р 4м)
Подано заяв: 5
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 12
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Цинти К. М. 378.400 До наказу (контракт) 194 16.4 168
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 194
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.4
  • Фаховий іспит: 168
+
2 Сулима Н. М. 327.800 До наказу (контракт) 138 17.8 172
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.8
  • Фаховий іспит: 172
+
3 Горбунова Х. І. 303.600 До наказу (контракт) 134 13.6 156
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.6
  • Фаховий іспит: 156
+
4 Буличова К. А. 274.200 До наказу (контракт) 105 13.2 156
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.2
  • Фаховий іспит: 156
+
5 Ленковська В. А. 272.800 До наказу (контракт) 126 14.8 132 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.8
  • Фаховий іспит: 132
  • Фаховий іспит Економічна теорія: 140
+