Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 25 / БМ 10 / К 10

Молодший спеціаліст (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-28.03.2022 (3р 6м)
Подано заяв: 5 • Конкурс на бюджет: 0.5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендовано на бюджет: 4
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Математика (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Біологія (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дмитренко В. А. 22.300 Рекомендовано (бюджет) 6 8 8.3
  • Українська мова: 6
  • Біологія: 8
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
2 Голубєв Г. А. 21.700 Рекомендовано (бюджет) 6 7 8.7
  • Українська мова: 6
  • Біологія: 7
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
3 Жула С. Б. 19.000 Рекомендовано (бюджет) 8 4 7
  • Українська мова: 8
  • Математика: 4
  • Середній бал документа про освіту: 7
4 Вольницький О. Д. 19.000 Рекомендовано (бюджет) 7 6 6
  • Українська мова: 7
  • Біологія: 6
  • Середній бал документа про освіту: 6
5 Худяков М. М. 5.500 Відмова 0 0 5.5
  • Українська мова: 0
  • Біологія: 0
  • Середній бал документа про освіту: 5.5