Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 9 / К 9

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-28.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на контракт: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лоза Н. В. 471.000 Рекомендовано (контракт) 155 146 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 155
  • Історія України (ЗНО): 146
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
2 Задорожна І. М. 413.000 Рекомендовано (контракт) 147 104 8.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 147
  • Математика (ЗНО): 104
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • РК
3 Башей Д. О. 390.000 Рекомендовано (контракт) 114 123 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Біологія (ЗНО): 123
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК