Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 35 / БМ 5 / К 30

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 12 • Конкурс на бюджет: 2.4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коберник М. О. 174.600 До наказу (бюджет) 99.6 75
  • Середній бал документа про освіту: 99.6
  • фаховий іспит: 75
+
2 Шевченко Д. В. 159.000 До наказу (бюджет) 84 75
  • Середній бал документа про освіту: 84
  • фаховий іспит: 75
+
3 Бржестовська В. Б. 146.000 До наказу (бюджет) 100 46
  • Середній бал документа про освіту: 100
  • фаховий іспит: 46
+
4 Маслош М. І. 132.000 До наказу (бюджет) 89 43
  • Середній бал документа про освіту: 89
  • фаховий іспит: 43
+
5 Росенко М. М. 127.000 До наказу (бюджет) 84 43
  • Середній бал документа про освіту: 84
  • фаховий іспит: 43
+
6 Гуріненко О. В. 123.400 До наказу (бюджет) 75.4 48
  • Середній бал документа про освіту: 75.4
  • фаховий іспит: 48
+
7 Гнатюк Є. О. 121.000 До наказу (бюджет) 87 34
  • Середній бал документа про освіту: 87
  • фаховий іспит: 34
+
8 Лаба Р. Ю. 111.000 До наказу (контракт) 71 40
  • Середній бал документа про освіту: 71
  • фаховий іспит: 40
+
9 Пухлій Є. Є. 107.000 До наказу (контракт) 60 47
  • Середній бал документа про освіту: 60
  • фаховий іспит: 47
+
10 Рябченко А. С. 95.800 До наказу (контракт) 61.8 34
  • Середній бал документа про освіту: 61.8
  • фаховий іспит: 34
+
11 Нудьга О. Б. 99.800 Допущено 71.8 28
  • Середній бал документа про освіту: 71.8
  • фаховий іспит: 28
12 Лисенко О. А. 83.800 Відмова 83.8 0
  • Середній бал документа про освіту: 83.8
  • фаховий іспит: 0