Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 0

Свалявський технічий коледж НУХТ • Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-28.02.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на контракт: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Грегор Ю. А. 13.000 Рекомендовано (контракт) 0 6 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Українська мова: 6
  • Технологія галузі: 7
2 Чепа Й. Й. 12.000 Рекомендовано (контракт) 0 5 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія галузі: 7
+
3 Малеш М. А. 11.000 Рекомендовано (контракт) 0 5 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія галузі: 6