Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / БМ 15 / К 15

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-01.02.2020 (1р 5м)
Подано заяв: 20 • Конкурс на бюджет: 1.33
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендовано на контракт: 5
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Канц І. В. 16.000 До наказу (бюджет) 8 0 8
  • Українська мова: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 8
+
2 Коваль Х. Д. 15.000 До наказу (бюджет) 8 0 7
  • Українська мова: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 7
+
3 Велецька Т. М. 15.000 До наказу (бюджет) 7 0 8
  • Українська мова: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 8
+
4 Ожгевич Н. Я. 15.000 До наказу (бюджет) 8 0 7
  • Українська мова: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 7
+
5 Жіляк П. Д. 14.000 До наказу (бюджет) 6 0 8
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 8
+
6 Коротошин І. М. 14.000 До наказу (бюджет) 8 0 6
  • Українська мова: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 6
+
7 Коржинський М. А. 13.000 До наказу (бюджет) 7 0 6
  • Українська мова: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 6
+
8 Васько Х. І. 13.000 До наказу (бюджет) 7 0 6
  • Українська мова: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 6
+
9 Лилик А. Р. 13.000 До наказу (бюджет) 6 0 7
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 7
+
10 Федорко М. В. 13.000 До наказу (бюджет) 6 0 7
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 7
+
11 Людера Х. Я. 12.000 До наказу (бюджет) 7 0 5
  • Українська мова: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 5
+
12 Затварницький Н. М. 12.000 До наказу (бюджет) 7 0 5
  • Українська мова: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 5
+
13 Семеген П. М. 12.000 До наказу (бюджет) 6 0 6
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 6
+
14 Рочняк А. П. 12.000 До наказу (бюджет) 6 0 6
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 6
+
15 Вацеба М. І. 12.000 До наказу (бюджет) 6 0 6
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 6
+
16 Бернацький Н. В. 11.000 Рекомендовано (контракт) 6 0 5
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 5
+
17 Паньків Л. М. 11.000 Рекомендовано (контракт) 6 0 5
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 5
+
18 Грай В. Р. 10.000 Рекомендовано (контракт) 6 0 4
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 4
+
19 Білик Н. І. 9.000 Рекомендовано (контракт) 5 0 4
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 4
+
20 Кіт М. А. 8.000 Рекомендовано (контракт) 4 0 4
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі: 4
+