Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Систєрова А. В. 374.000 Скасовано (втрата пріор.) 114 117 6.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Біологія (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК
2 Сніжкова К. С. 447.000 Заява надійшла з сайту 148 144 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 148
  • Історія України (ЗНО): 144
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК
3 Макогонюк К. О. 395.000 Заява надійшла з сайту 126 108 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 126
  • Історія України (ЗНО): 108
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • РК