Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 10 / БМ 10

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.10.2018-30.06.2021 (2р 9м)
Подано заяв: 5 • Конкурс на бюджет: 0.5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 4
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ковальчук М. С. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 0
+
2 Шкуркіна А. О. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 0
+
3 Родонюк С. Ю. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 0
+
4 Гамарц А. О. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 0
5 Попович О. С. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 0
+