Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 5 / К 5

Інженерно-технологічний інститут • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 15.09.2018-28.02.2020 (1р 6м)
Подано заяв: 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 5
Іноземна мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Фахове випробування , k=0
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Большаков Т. І. 0.000 Зареєстровано 0 0
  • Іноземна мова: 0
  • Харчові технології: 0
+
2 Брацейко О. О. 0.000 Зареєстровано 0 0
  • Іноземна мова: 0
  • Харчові технології: 0
+
3 Свистіль С. В. 0.000 Зареєстровано 0 0
  • Іноземна мова: 0
  • Харчові технології: 0
+
4 Голуб Н. В. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Іноземна мова: 0
  • Харчові технології: 0
  • Технологія харчування: 0
+
5 П`яста З. В. 0.000 Зареєстровано 0 0
  • Іноземна мова: 0
  • Харчові технології: 0
+
6 Духно Т. В. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Іноземна мова: 0
  • Харчові технології: 0
  • Технологія харчування: 0
7 Михайленко М. І. 0.000 Зареєстровано 0 0
  • Іноземна мова: 0
  • Харчові технології: 0