Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 20

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-30.01.2020 (1р 5м)
Подано заяв: 7
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Намлієв Є. В. 304.200 До наказу (контракт) 126 160 18.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • фаховий іспит: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 18.2
+
2 Доманська Є. О. 345.800 Допущено 164 164 17.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 164
  • фаховий іспит: 164
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.8
3 Бурлака Т. А. 334.600 Допущено 148 169 17.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • фаховий іспит: 169
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.6
4 Берестова І. Р. 319.200 Допущено 138 164 17.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • фаховий іспит: 164
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.2
5 Стромило Т. В. 311.000 Допущено 126 170 15
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • фаховий іспит: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 15
6 Гапій К. О. 298.800 Допущено 115 169 14.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 115
  • фаховий іспит: 169
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.8
7 Яковенко А. В. 278.400 Допущено 121 143 14.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • фаховий іспит: 143
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.4