Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 50 / К 50

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2018-28.02.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гусак А. М. 14.000 До наказу (контракт) 8 6 0
  • Українська мова: 8
  • Фаховий іспит: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Верстюк Х. Ю. 13.000 До наказу (контракт) 7 6 0
  • Українська мова: 7
  • Фаховий іспит: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
3 Волощук І. О. 12.000 До наказу (контракт) 8 4 0
  • Українська мова: 8
  • Фаховий іспит: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
4 Сьомко М. В. 12.000 До наказу (контракт) 6 6 0
  • Українська мова: 6
  • Фаховий іспит: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
5 Кравченко О. М. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Фаховий іспит: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0