Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 10 / К 10

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2022 (3р 10м)
Подано заяв: 6
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Баб`як А. А. 173.910 Допущено 188 159 164 9.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 188
  • Історія України (ЗНО): 159
  • Хімія (ЗНО): 164
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • РК
2 Акатов М. С. 173.196 Допущено 189 167 150 10
  • Українська мова та література (ЗНО): 189
  • Історія України (ЗНО): 167
  • Іноземна мова (ЗНО): 150
  • Середній бал документа про освіту: 10
  • РК
3 Сардак Я. С. 159.732 Допущено 168 148 144 10.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 168
  • Історія України (ЗНО): 148
  • Хімія (ЗНО): 144
  • Середній бал документа про освіту: 10.6
  • РК
4 Пасічник С. Л. 154.224 Допущено 173 151 122 9.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 173
  • Історія України (ЗНО): 151
  • Хімія (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 9.4
  • РК
5 Калюжна А. С. 134.844 Допущено 150 120 116 8.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 150
  • Історія України (ЗНО): 120
  • Іноземна мова (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • РК
6 Смаглій М. А. 125.052 Допущено 127 108 116 9.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Історія України (ЗНО): 108
  • Іноземна мова (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 9.3
  • РК